TalentSpots

Potentieel verbinden

“The only person you are destined to
become is the person you decide to be"
 

— Ralph Waldo Emerson —

Iedereen verdient een coach op

sleutelmomenten in het leven

We hebben allemaal een soort van coach gehad op bepaalde momenten in  ons leven. Iemand die ons leerde praten, fietsen, lezen of koken. Een ouder,  leraar, vriend of partner.


Stuk voor stuk mensen die je niet alleen iets bijgebracht hebben, maar je ook  geholpen hebben om vooruit te gaan. Maar hoeveel coaches heb je gehad sinds je bent afgestudeerd? Sinds je hard aan het werk bent en mogelijks al een gezin grootbrengt? Heb je ooit een coach gehad die echt gelooft in je potentieel, je sterktes verkent  en met volle aandacht op jou focus, zodat je de beste versie van jezelf kan  worden en belangrijke stappen kan zetten in het leven? 


Ik sta op dit punt in mijn leven dankzij  verschillende fantastische mensen. Aanmoediging, geloof en uitdaging is enorm belangrijk en kan je het duwtje in de rug geven wanneer je bang of onzeker bent of wanneer je de hoop  verliest. Zelf ben ik ontzettend dankbaar hiervoor.


Mijn missie is mensen in contact brengen met hun ware potentieel en hen  meer zelfvertrouwen geven in hun leven, hun job en hun loopbaan. Lees meer  over de drie methoden die ik gebruik voor lifecoaching.

Individual Strengths Coaching

The best version of you!

Lees meer

MyFuture Generation Coaching

Making authentic choices

Lees meer

Job & Career Coaching

Inside out approach at MyFutureWorks

Lees meer