TalentSpots

Potentieel verbinden

"What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us". 

— Ralp Waldo Emerson —

Inside-out aanpak 

Herken je dat gevoel dat je vastzit in je loopbaan van dat je verdwaald voelt.  Dit gebeurt als je niet bewust bent van je eigen sterktes en erger nog dat je begint te twijfelen. Dit kan ervoor zorgen dat je energie en focus verliest en geen voldoening meer haalt uit je werk. Een job  zou iets moeten zijn dat je graag doet. Waar je talenten ten volle kan benutten en waar je in kan groeien.


Als loopbaancoach bij Dialogisch  is het mijn doel om je eigen loopbaan in handen te nemen en te starten in zelfvertrouwen.


We definiëren jouw kernwaarden en talenten en onderzoeken hoe je  maximaal  resultaat bereikt.


We gaan op zoek naar alle obstakels die jou in de weg staan ​​​​en maken een  ontwikkelingsplan op  zodat deze blokkades je niet meer tegenhouden. Blijf niet vastzitten, bewaak jouw energie en doe alvast preventief een testje op onze  burnout assessment tool.


Samen met jou stellen we een persoonlijk plan op

om duidelijkheid te scheppen in de keuzes die de richting van je loopbaan bepalen  en we begeleiden je zelfs bij de vertaalslag naar jouw cv en de voorbereiding op die droom sollicitatie.


Jouw voordelen
  • Neem opnieuw je eigen carrière in handen
  • Vind de kracht om stappen te zetten en keuzes te maken
  • Herken in ontwikkel je werkpunten en blinde vlekken
  • Krijg meer voldoening en zelfvertrouwen

Alle feedbacksessies kunnen face-to-face ingepland worden, via telefoon of via een videocall.

Met mijn levenservaring en expertise wil ik anderen op weg helpen als loopbaancoach, dankzij mijn samenwerking met het loopbaancentrum Dialogisch. Ontdek mijn profiel op de website bij Dialogisch

als loopbaan coach in omgeving Diest en Beringen