TalentSpots

Connecting Potential

“Just because we didn’t measure up to some standard of achievement doesn’t mean that we don’t possess gifts and talents that only we can bring to the world. Just because someone failed to see the value in what we can create or achieve doesn’t change its worth or ours.” 
— Brené Brown —

“Mijn hoop en droom is dat jij je ware talenten ontdekt en leert waarderen en dat

je met vol enthousiasme een zinvol leven en loopbaan opbouwt.”


Ik heb een achtergrond van 18 jaar ervaring in verschillende HR Business partnering/People Partner-functies, in internationale & mondiale context.  


Uiteenlopende sectoren, zoals innovatie & onderzoek, consultancy, chemie & industriële logistiek, openbare sector.

 

Met TalentSpots wil ik een duurzame verandering brengen in hoe we onze eigen sterktes en de diversiteit van andere talenten waarnemen en hoe we ermee omgaan. Ik heb te vaak gezien hoe mensen hun bedrijf verlaten of gefrustreerd

raken doordat ze hun ware sterktes niet genoeg kennen of te weinig worden aangemoedigd om naar beste vermogen te presteren. 3,5 jaar geleden ben ik mijn reis gestart als coach en facilitator om deze boodschap van sterktes te delen met

de wereld. 


Tijdens het coachen probeer ik het maximale potentieel van mensen naar boven te halen, diep empathisch te luisteren zonder te oordelen en mensen uit te dagen op basis van een oprechte betrokkenheid. Ik doe er alles aan om diepe connecties te creëren en tot de ware essentie te komen. 


De aanpak gebaseerd op sterktes is een ware inspiratie bron  voor mij om op een positieve & diepmenselijke manier oplossingen te vinden.


  • ORSC basis, systeemcoaching

  • Gecertificeerd Gallup Strengths Coach
  • Gecertificeerd burn-outcoach bij HR Academy
  • Gecertificeerd loopbaancoach, Universiteit Antwerpen
  • 360 leadership Assessment feedback, Center for Creative Leadership
  • Strengths Based Leadership Training for Coaches, Gallup Institute
  • ICF Coaching Program, Coaching Square